24/7/09

Διήμερο Φεστιβάλ στο Φράγμα Παναγιώτικο


Επιτέλους έπειτα από 4 γεμάτες εβδομάδες τέλειωσαν τα καλοκαιρινά μαθήματα. Τελικά δεν ήταν και τόσο εξαντλητικά, αν εξαιρέσεις το καλοκαιρινό πρωινό ξύπνημα στις 7.
Τώρα μπορώ να ξεκουραστώ χωρίς καμία ενοχή, τουλάχιστον για 20 περίπου μέρες αφού μετά ξεκινάνε πάλι τα διαβάσματα. Τώρα το καλοκαιρινό πρόγραμμα δεν έχει άλγεβρα, ανάλυση και Χημεία, αλλά Εύβοια, Πάρο, Πόρο και φυσικά Πήλιο.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι αύριο στο Πήλιο και στο αγαπημένο μου χωριό Νεοχώρι όπου πραγματοποιείται το διήμερο περιβαλλοντικό και πολιτιστικό φεστιβάλ στο φράγμα Παναγιώτικο (βλ. προηγούμενη ανάρτηση) . Σήμερα είχε τους "Μουσικούς Ιχνηλάτες", ένα συγκρότημα του Βόλου και το Σωκράτη Μάλαμα (!) και αύριο το Σάββατο το βολιώτικο συγκρότημα Red Wine Band με το Θανάση Παπακωνσταντίνου. Στη λίμνη μάλιστα θα γίνει επέιδηξη καγιάκ και ο κόσμος θα μπορεί να μπαίνει στις βάρκες και να κάνει μια βαρκάδα στη λίμνη, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα ίππευσης αλόγων από τον ιππευτικό όμιλο μηλεών.
http://www.taxydromos.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001&nodeId=2&articleId=17238

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν θα είμαι εκεί, όμως από ότι έμαθα αυτό το φεστιβάλ έχει ήδη καθιερωθεί οπότε ίσως να υπάρχει και επόμενη ευκαιρία....
Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: