19/6/08

To iphone έρχεται στην Ελλάδα !!!





Οι φήμες που ακούστηκαν ήταν πολλές. Η προσμονή από τον κόσμο στην Ελλάδα ακόμη περισσότερη.Έπειτα από ένα χρόνο κυκλοφορίας στην Αμερική Η ελληνική Vodafone αποκάλυψε μέσα από την ιστοσελίδα της την τιμή του αναμενόμενου κινητού της Apple. Στα €499 κοστολογείται η έκδοση των 8GB και στα €569 η αντίστοιχη των 16GB.

Το δίκτυο της Vodafone αναμένεται να έχει αρκετή δουλειά από τη στιγμή που θα δοθεί στην κυκλοφορία η 3G έκδοση του iPhone, καθώς το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού φαίνεται πως είναι στα ύψη. Η εταιρία αποκάλυψε μέσα από τον ειδικό τομέα του επίσημου site της, πως οι τιμές για τις δύο εκδόσεις θα είναι €499 (8GB) και €569 (16GB).

Οι εν λόγω τιμές αφορούν την αγορά της συσκευής χωρίς σύνδεση και το ευτύχημα είναι πως έχουμε πλήρη ταύτιση με αρκετές χώρες του εξωτερικού. Όπως δηλώνει η εταιρία, θα υπάρχει δυνατότητα απόκτησης του iPhone 3G σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή με μια νέα σύνδεση, ανανέωση συμβολαίου ή μετατροπή του καρτοκινητού Vodafone σε σύνδεση και σε συνδυασμό με ειδικά προγράμματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι επίσημες αυτές πληροφορίες δε φαίνεται πως θα αργήσουν ιδιαίτερα, ενώ πρώτες πληροφορίες που διαρρέουν μιλούν για διάθεση της συσκευής στη χώρα μας μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Τελικά γιατί όμως τέτοιος σάλος με αυτό το κινητό της apple ; Για όσους θέλουν ένα κινητό απλά για να κάνουν τη δουλειά τους το iphone δεν τους λέει τίποτα (άλλωστε προς το παρόν είναι αρκετά ακριβό), όσοι όμως ακουν μουσική στο ipod και έχουν τρέλα με τα gadgets το iphone είναι αναμφίβολα ένα "must have" αντικείμενο. Η οθόνη αφής και οι δεκάδες εφαρμογές του iphone έχουν τρελάνει εκατομμύρια χρήστες και το έχουν καθιερώσει ως το καλλιτεχνικό επίτευγμα της χρονιάς. Όμως και το iphone είναι κινητό άρα έχει ακτινοβολία, και αρκετή μάλιστα (0,97) για αυτό προσοχή. Επειδή είναι και συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και κάμερα (πράγμα που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιείται πολύ από τους χρήστες του) πρέπει η χρήση του να γίνεται με μέτρο. Κατά τη γνώμη μου μια καλή εναλλακτική λύση είναι ( και μάλλον αυτό θα κάνω και γω) να αγόραζαμε το ipod touch (που έχει ακριβώς τις ίδιες λειτουργίες με το iphone εκτός από τηλέφωνο και κάμερα και είναι και 200 ευρώ πιο φτηνό) και να χρησιμοποιούσαμε ένα απλό κινητό μόνο για να κάνουμε τη δουλειά μας. Και προστατεύουμε την υγεία μας και χρησιμοποιούμε τις ίδιες εφαρμογές με ένα iphone. Καλό ακούγεται...

Πηγή : Cosmo.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.